Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipelit

 

Tänne ripustetaan kaikki roolipelit. Roolipelissä täytyy olla väh. 8 lausetta, ja enin. 25 lausetta. Tänne ei muita viestejä kuin roolipelit, kiitos.

Muista laittaa alkuun hahmon nimi jolla roolit, ja lauma, missä hahmo on. Loppuun täytyy laittaa luku, monesko se rooli on.

 

Hauskaa roolipelaamista!

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Meikäläinen

16.04.2018 18:00
Hook // Shine Moon

Yhtäkkiä Alfa syöksyi raivon vallassa leiriin, ja tämän sanat kuultuani hyppäsin seisomaan ja tuijotin sanattomana Dmitriä.
"Mitä sinä..?!"
Ja hän vieläpä haastoi Alfan! Vilkaisin kunnianarvoista urosta jännityksen väristellessä karvojani. Tästä tulisi hienoa.
Okei, ehkei se parittelu... mutta muuten kyllä. Silmäni kiiluivat jännityksestä, ja vilkaisin Dmitriin merkitsevästi: 'Onnea', katseeni merkitsi.

Nimi: Heppunen

01.04.2018 14:02
Dmitri // Shine Moon

"Kyllä." Totesin. Jos minä häviäisin, ainakin tuottaisin Alfalle mahdollisimman paljon häpeää ja Sweatille mahdollisimman paljon kärsimystä aikaisempien tämänpäiväisten parittelujen jälkeen.

//luku?
//Ulvoja? Aloe?

Nimi: Ulvoja

01.04.2018 14:00
Alfa (Shiro) // Shine Moon

*Mitkä ehdot? Mitä hän on ehtoja ja sääntöjä latelemaan!?* mietin kiukkuisena, mutten voinut kieltäytyä. Minun piti pitää kunniani. Huokaisin.
"Hyväksyn haasteen."
"Mutta haluatko tätä oikeasti?"

//luku ?
//Heppunen?

Nimi: Heppunen

01.04.2018 13:58
Dmitri // Shine Moon

Olin juuri vastaamassa Hookille, kun Alfa syöksyi leiriin ja alkoi syyttelemään minua. *Hitto. Nyt en voi enää muuta...*
"Kyllä, Alfa. Haastan sinut." Totesin kylmästi. Kaikki kääntyivät katsomaan minua kauhuissaan.
"Tässä haaste. Me tappelemme. Siihen asti kunnes jompi kumpi kuolee, tai luovuttaa."
"Jos minä häviän, saat karkoittaa minut laumasta."
"Jos SINÄ häviät, sinä lähdet laumasta, ja minusta tulee Alfa."
"Ja lisäksi, voittaja parittelee Sweatin kanssa tässä, juuri tässä kaikkien nähden." Murisin.

//luku...?
//Ulvoja?

Nimi: Ulvoja

01.04.2018 13:55
Alfa (Shiro) // Shine Moon

Syöksyin raivoissani leiriin, ja Dmitri osui katseeseeni heti. Kävelin muristen tämän luo.
"Yritätkö sinö typerys haastaa minua!?" Murisin kovaan ääneen. Moni susi leirissä alkoi tuijottamaan meitä ihmeissään.
"Tuo susi, tuo rotta on paritellut Betan kanssa vasten tämän tahtoa, ja uhmannut minua!" Huusin niin että kaikki varmasti kuulisivat.

//luku jotain?
//Heppunen?

Nimi: Meikäläinen

28.01.2018 23:14
Hook // Shine Moon

"Kysyin että onko joku hätänä. Ja... mitä tapahtui?" Toistin, kun Dmitri ei kuullut. Mitä lie ajattelikaan. ..? Katsoin häntä edelleen tarkasti. Hän vaikutti tyytyväiseltä, ja epäilykseni alkoivat herätä. Tyytyväiset sudet eivät olleet luetettavia. .. pohdin ja laskin hitusen päätäni. Outoa.vilkaisin ympärilleni leirissä.
"Minne Alfa muuten lähti, näinkö häntä?" Jatkoin.

//Heppunen?
//luku x? ?

Vastaus:

En huomannut virheitä, 7 tassua.


-Kuumakalle

Nimi: Kiwi

28.01.2018 15:24
Kami // Dark Spiral

Astelin rajalle, jossa näin kiimaisen naarassuden. *Mainiota. Tästä tämä lähtee.* ajattelin kun kävelin hänen luokseen.
"Tervehdys." Totesin tälle.
"Hei" susi sanoi.
"Taidat olla Alfa, niinkö?" Tämä kysyi. Nyökkäsin. Kiima alkoi ottamaan minusta valtaa. *Kaikki naaraat saavat pentuni ja urokset kuolevat!!!* ajattelin, ja kävin tämän päälle.

//luku2
//Yai?

Nimi: Yai

28.01.2018 15:22
Rora // Shine Moon

Riki oli vielä pesässämme nukkumassa, ja minä astelin sieltä pois. Olimme juuri paritelleet viime yönä, ja se oli mahtavaa. Minulla oli silti tunne, etten halua pentuja. Kävelin reviirillä, ja päädyin Dark Spiralin reviirin rajalle. Katselin sen toiselle puolen. Yllättäen sinne ilmestyi susi. Susi käveli minua kohti.

//luku1.
//Kiwi?

Nimi: Heppunen

28.01.2018 15:16
Dmitri // Shine Moon

Huomasin Hookin lähestyvän ja käännyin hänen suuntaansa kun hän tuli puhumaan minulle.
"Tulin jo takaisin leiriin, kun saalista ei löytynyt. Hän halusi jäädä vielä koettamaan. Totta kai, onhan Betan velvollisuus huolehtia Alfan kanssa laumasta." Totesin. Haistoin Hookissa lievän kiiman hajun, ja huomasin, että saatoin itsekin haista siltä. *No ei voi mitään...ihan normaaliahan tuo on.* ajattelin.
Ajattelin itseni lauman Alfana, tämänhetkisen Alfan kuolleena ja Sweatin Betanani, ja meidän pentumme. Tiesin heti, mihin pyrin. Ajatuksissani en kuullut mitä Hook sanoi.
"Anteeksi, toistaisitko?" Kysyin tältä.

//luku ???? (Ei mitään hajua enää xD)
//Meikäläinen?

Nimi: Meikäläinen

27.01.2018 21:23
Hook // Shine Moon

Heti jänikset vietyäni etsiydyin mahdollisimman hämärään nurkkaan ja menin makuulle. Paikalta näkisin kaiken. Kuka tuli, meni, ja mitä teki. Eikä kauaa mennyt kun dmitri tuli leiriin. Tuijotin häntä kuono vähän rypyssä. Eikös hän lähtenyt Betan kanssa? Minne naaras jäi? Dmitri alkoi kiertämään ympyrää, ja lähdin häntä kohti. Samassa haistoin uroksesta peräisin olevan voimakkaan kiiman hajun, ja aloin itsekin mennä vähän kiimaan. Se ei varmaan vielä näkynyt.
"Hei!" Tervehdin ilmeettömästi. "Mitä tapahtui? Minne sinä Betan jätit, onko joku hätänä?" Kysyin kiinnostuneena. Skandaaleja tiedossa, arvelin.

//Heppunen?

Vastaus:

Hyvä, ei minun mielestä virheitä! 7t ;)

~ Aloe

Nimi: Aloe

20.01.2018 15:32
Beta (Sweat) // Shine Moon


Alfa suuttui kuullessaan kertomani. Hän päätti mennä puhumaan Dmitrille, ja minä säikähdin. *Entä jos Dmitri oikeasti repii minut kappaleiksi?* En pärjäisi vahvalle urokselle, vaikka saisinkin annettua tälle muutaman pienen naarmun muistoksi, jos tämä yrittäisi kostaa minulle.
"Ei, Alfa, odota!" Ulvaisin herättyäni ajatuksista. Alfa uros oli kuitenkin jo lähtenyt marssimaan kohti leiriä. *Voi ei...*, ajattelin murhissani. Lähdin kävelemään Alfan perään häntä riipuksissa. Samalla haistoin toisen suden. En ollut varma, kuka tämä oli, mutta tiesin että susi oli samasta laumasta. Susi ei liikkunut, vaan makasi tai istui jossain lähellä. Lunta satoi koko ajan kovemmin ja kovemmin, ja tuuli muuttui voimakkaamaksi ja voimakkaamaksi.
Yritin paikantaa suden, ja lähdettyäni hajun perään, huomasin maassa makaavan Danielin. Hänen vieressään makasi saalis, joka oli miltei jäässä, ja peittinyt lumeen.
"Daniel!" Ulvahdin kovaan ääneen, ja juoksin lähemmäs urosta. Näin, kuinka uroksen kyljet kohoilivat hitaasti, ja lunta oli satanut tämän päälle. Ryhdyin puhistamaan urosta ja yrittää pitää tätä vielä hengissä. Nuolin Danielin turkkia nopeaa vauhtia saadakseni tämän lämpimäksi ja veren kulkemaan kunnolla. *Kunpa joku tulisi auttamaan*, ajattelin epätoivossa; en saisi kannettua Danielia leiriin asti yksin, ellei tämä heräisi.


// luku 23.
// Jos nyt vaikka Kuumakalle jatkais?
// Ja sori jos tuli pitkä ;;

Vastaus:

"Peittinyt" ---> "Peittynyt"

Hyvä luku, enkä muita virheitä huomannut.

7 tassua


-Kuumakalle

Nimi: Ulvoja

20.01.2018 13:40
Alfa (Shiro) // Shine Moon

Tuijotin Betaa. Olimme hetken aivan hiljaa. Pääni täyttyi ajatuksista, mitä sanoisin. Pääni täyttyi lauseista kahden ääripään välillä. Sanoin lopulta: "Oletko kunnossa?"
"En ole varma..." Beta totesi hiljaa. (?)
"Nyt käymme vähän keskustelemassa Dmitrin kanssa." Sanoin voimakkaalla äänellä, ja lähdin marssimaan kohti leiriä. En edes katsonut, oliko Beta perässäni. Toivoin vain että oli. *Se saa*anan typerys! Yrittääkö hän haastaa minua!?* ajattelin vihaisesti. Astelin leiriin sisään.

//luku 22.
//Aloe?

Vastaus:

En huomannut virheitä, 7 tassua.-Kuumakalle

Nimi: Aloe

09.01.2018 16:30
Oho, toi luku unohtu xdd Ja siis sen oli siis pitäny olla näi kai:


// Luku 21 (?)
// Vaik jos Ulvoja jatkais?

Nimi: Aloe

08.01.2018 17:48
Sweat (Beta) // Shine Moon


Alfa katsoi minua epäileväisenä. Hän taisi aistia jotain outoa. *Kertoisinko hänelle?*, ajattelin.
"Olet oikeassa. Riistaa on vähän. Mennään metsästämään", Alfauros sanoi rauhallisena. Hymyilin tälle. Tämä ihana ja komea uros sai minut aina rauhoittumaan.

Kävelimme lumisessa maisemassa. Lunta alkoi sataa ja paljon. *Olisiko nyt hyvä hetki?*, kysyin itseltäni. Katsoin ympärilleni ja kohotin kuonoani huomataakseni, oliko lähettyvillä muita susia. En aistinut ketään, eikä näkypiiriin osunut ketään, joten päätin paljastaa kaiken, muuten se jäisi vaivaamaan minua ja pitkään.
"Tuota... Alfa... minulla olisi jotain kerrottavaa, vakavasta asiasta... " sanoin tälle ja psähdyin. Nostin hitaasti katseeni ylös Alfaan. Alfa näytti olevan valmis kuuntelemaan. Laskin katseeni takaisin alas, ja aloin kertomaan mitä oli tapahtunut; kuinka he Dmitrin kanssa kävelivät metsässä rauhassa, kunnes tämä raiskaisi minut. Kerroin siitä, kuinka tämä uhkasi minua, jotten kertoisi muille tapahtuneesta. Nostamatt akatsettani, lisäsin vielä.
"En oikeasti voinut mitään. Hänellä oli tiukka ote minusta, ja hän toisti sitä kaksi kertaa". Sitten uskalsin nostaa katsettani nähdäkseni Alfan reaktion.

Vastaus:

Tälläistä tekstiä on kiva lukea, sopivasti kuvailua eikä hirveästi virheitä, mutta tämän yhden ainoan löysin:

"Nostamatt akatsettani" ---> "Nostamatta katsettani"

7 tassua.

-Kuumakalle

Nimi: Heppunen

08.01.2018 17:43
Dmitri // Shine Moon

Olin palannut jo leiriin. Näin miten Alfa lähti Betan luokse ulos leiristä. Olin yhä kiimassa, ja olisin halunnut paritella Sweatin kanssa vielä lisää, mutta enää en voinut. *No Alfa ei ainakaan vienyt tämän ensimmäistä kertaa.* ajattelin. Astelin tuhahtaen peremmälle, yrittäen hillitä kiimaani.
Astelin ympyrää leirissä, tuhahdellen. Palaisiko Alfa ja Beta pian, niin voisin viedä hänet taas. Minulla oli suunnitelma.
Jos, tai itseasiassa kun Beta saisi minun pentuni, asia selviäisi Alfalle. Väittäisin että Beta teki sen rakkaudesta, ja tämä olisi tahtonut sitä. Sitten Alfa erottaisi Betan. Silloin voisin tappaa Alfan. Olisin vahva, ja nousisin seuraavaksi Alfaksi, ja ottaisin Sweatin Betakseni.
Toinen suunnitelmani, joka olisi silloin, jos edellinen epäonnistuisi. Sekä minut että Sweat karkoitettaisiin, ja silloin seuraisin aina tämän hajua eikä tämä pääsisi minua pakoon, kun lauma ei olisi häntä suojelemassa. Parittelisin tämän kanssa niin monta kertaa että saisimme lisää pentuja, joista huolehtisimme yhdessä, johon hän ei yksin pystyisi. Molemmat kuulostaisivat hyvältä.

Vastaus:

En huomannut muuta kuin tämän:
"Palaisiko Alfa ja Beta pian, niin voisin viedä hänet taas.", Palaisiko -paikalle voisi laittaa jonkun toisen sanan, niin lause kuulostaisi järkevämmältä.
Saat 6t.

~ Aloe

Nimi: Ulvoja

07.01.2018 18:58
Alfa (Shiro) // Shine Moon

Katsoin hieman epäilevästi Sweatia. Tämä haisi voimakkaasti Dmitriltä. Beta vastasi katseeseeni hieman epävarman oloisena. Sitten huokaisin.
"Olet oikeassa. Riistaa on vähän. Mennään metsästämään." Sanoin rauhallisena. Betan kasvoille nousi pieni hymy.
Vilkuilin hieman ympärilleni. En tiennyt, mitä oli tapahtunut, mutta aistin ilmapiiristä, että jotain oli kumminkin tapahtunut. Selvittäisin sen varmasti.

//luku 19
//Aloe?

Vastaus:

Virheitä en huomannut, joten 7 tassua.


-Kuumakalle

Nimi: Kuumakalle

06.01.2018 13:21
Daniel // Shine Moon


Olin seurannut jänistä melko kauas leiristä.
Onnksi olin päässyt jo paksusta lumikenoksesta pienelle polulle, joka veisi leiriin. Tuntui, ettei jalkani enää kantaisi, ja yhtäkkiä kauhea väsymys kävi päälle.
Laskin painavan jäniksen eteeni polulle, ja loksuttelin hetken leukojani. Leukaani sattui, jalkoihini sattui, ja tuntui etten millään enää jaksaisi jatkaa matkaa. Tähyilin ympärilleni siinä toivossa, että joku olisi tullut etsimään minua. Olinhan minä viipynyt ainakin oman ajankäsitykseni mukaan melko pitkään. Harmikseni näkökenttääni ei osunut yhtäkään tuttua sutta. Minusta oli jo pitkään tuntunut, että olen turha laumassa, ja ettei kukaan kaipaisi minua. Silmäni alkoivat valua väkisin kiinni. Säpsähdin ja päätin, että minun on päästävä leiriin tänään.
Luntakin oli alkanut tupruttaa ihan toden teolla. Haluamattani jalkani yhtäkkiä pettivät altani, ja silmäni painautuivat kiinni.


//Luku 2

Vastaus:

Onnksi => onneksi

Muita virheitä en huomannut, ja tuokin oli pieni, joten saat silti 7t!

~ Aloe

Nimi: Aloe

06.01.2018 10:43
Sweat (Beta) // Shine Moon


"Tuota... " aloitin, kun huomasin edessäni Alfan, joka kyseli viipymistäni. "Emme ole hastanet yhtään riistaa, ja päätimme sitten mennä eri suuntiin, ja tavata leirissä, sitten kun olemme löytäneet riistaa. Olin juuri haistanut rusakon, mutta se taisi säikähtää sinua", selitin. Olihan tuo puoleksi totta, ainoa valhe oli, etten kertonut parittelusta enkä siitä, että Dmitri lähti jo leiriin. Alfa katsoi minua epäilevästi, joten kävelin tämän luo ja nuolaisin hänen kuonoaa.
"Älä huoli, kaikki on hyvin. Nyt on talvi, ja saalista on vähän. Voit metsästää kanssani, jos tahdot", ehdotin Alfaurokselle. Silloin tajusin, että rakastin todella Alfaa enemmän. *Ei olisi pitänyt mennä metsästämään Dmitrin kanssa*, ajattelin synkästi. Jos Alfa suostuisi metsästämään kanssani, olisin turvassa Dmitriltä, jos tämä tulisi uudestaan yrittämään parittelua. Katsoin anovasti Alfaa silmiin.


// luku 18
// Ulvoja? (muutki voi jatkaa jos haluaa)

Vastaus:

"Hastanet" ---> "Haistaneet"
Muita virheitä en löytänyt, 6 tassua.


-Kuumakalle

Nimi: Ulvoja

05.01.2018 21:06
(Sopiiko jos jatkan?)
Alfa (Shiro) // Shine Moon

Huomasin vähän matkan päässä Betan. Tämä taisi haistaa minut, ja pysähtyi siihen paikkaan. Olin juuri lähtenyt leiristä etsimään tätä, koska tämä ja Dmitri olivat viipyneet jo pitkään. Betalla olisi muutakin tehtävää kuin yhden suden kanssa metsästys, varsinkin jos susi oli Dmitri. Olin tulossa hakemaan tätä pois.
Beta katsoi minuun. Astelin lumisessa maastossa tämän luo.
"Miksi et ole jo palannut leiriin?" Kysyin tältä. Hetken tätä tarkasteltuani jatkoin.
"Ja miksei sinulla ole yhtään riistaa vaikka olittekin poissa näin pitkään? Ja missä Dmitri on?" Kysyin hieman kylmällä äänellä.

//Luku 17?
//Aloe?

Vastaus:

Hyvä luku, enkä löytänyt virheitä. 7 tassua.-Kuumakalle

Nimi: Aloe

05.01.2018 19:34
Sweat (Beta) // Shine Moon


Minua kiukutti ja ärsytti aivan kamalasti. Miten Dmitri kehtasi tehdä näin? Minun teki vain mieli hyökätä tämän kimppuun. En kuitenkaan varmaan pärjäisi tälle, sillä tämä oli suurempi ja vahvempi. Tosin, jos hyökkäisin hänen kimppuunsa leirin lähellä, voisin saada tarvittaessa apua. Mutta en vain osannut hyökätä tämän kimppuun. En kyennyt siihen. En vain pystynyt. Vaikka kuinka haluaisin, en voinut. Toivoin myös kovasti, että parittelu oli epäonnistunut. Lähdin kävelemään leiriin päin, mutta toista tietä, vaikka tie olikin pidempi. En enää luottanut Dmitriin, sillä pelkäsin, että uros raiskaisi minut taas. Mieluummin menin pidempää tietä, kuin parittelisin taas.
Kävelin eläinten tallomaa lumista polkua. Olin valmiina kaikkeen. Kun kohotin kuononi varmistaakseni, ettei minua seurannut kukaan, haistoin rusakon. Sen saman, jonka olin haistanut sillon, kun Dmitri raiskasi minut. Paikansin saaliin, ja valmistauduin lähtemään perään. Juuri kun ampaisin rusakoiden perään, pysähdyin heti siihen paikkaan.


// luku 16
// Joku saa jatkaa jos haluaa ;)

Vastaus:

Hyvä luku! 7 tassua.


-Kuumakalle

Nimi: Heppunen

05.01.2018 14:28
Dmitri // Shine Moon

Naurahdin. "Jatkan tätä niin kauan kunnes et ole enää Beta." Totesin virnuillen. "Jos kerrot tästä Alfalle, joka kumminkin saa tästä vielä jonakin päivänä tietää, hän erottaa sinut varmasti Betan virasta. Ei häntä kiinnosta pidätkö hänestä vai et, sinä nimittäin petit hänet. Ja jos hän karkoittaa meidät laumasta, olet ikuisesti minun, etkä pääse minulta enää pakoon. Sinun on silloin hyväksyttävä minut. Tässäpä päänvaivaa sinulle." Naurahdin. Käännyin ja lähdin kävelemään leiriin.

//luku 15
//Aloe?

Vastaus:

Hyvä luku, enkä löytänyt virheitä, 7 tassua.


-Kuumakalle

Nimi: Aloe

04.01.2018 15:15
Sweat (Beta) // Shine Moon


"Sinä kuulut nyt minulle", Dmitri sanoi.
Sweat ja Dmitri parittelivat vielä kerran, ja tällä kertaa Sweat ei voinut vastustella, sillä Dmitri otti vielä tukevamman otteen. Uros piteli tiukasti niskasta kiinni, eikä päästänyt irti.
"Jos kerrot tästä kenellekään, revin sinut kappaleiksi!", tämä murisi, ja otti vielä tiukemman otteen, ennen kuin Sweat vastasi.
"Miten sinää kehtaat?!" Hän murisi. Uros murisi jotain, mitä Sweat ei kuullut.
"Selvä... lupaan, etten kerro kenellekään", Naaras sanoi, ja hänelle tuli hieman outo olo, sillä hän joutui tottelemaan häntä alemmalla arvolla olevaa sutta. Mutta hänen oli pakko luvata, jos hän halusi vielä elää.
"Mutta mitä sinuun tulee... " Betanaaras aloitti.
"Älä toista tätä enää", hän jatkoi ja mulkaisi Dmitriä. Nyt hän ei rakastanut urosta yhtä paljon kuin ennen tälläistä raiskausta. Nyt hän puoleksi vihasi, ja puoleksi rakasti urosta. *Eihän se parittelu lopulta niin kamalaa ollut, olisin kuitenkin joutunut kokemaan tälläistä jonakin päivänä... *, Sweat ajatteli, ja katsoi vielä kerran Dmitria. Hän halusi lähteä nyt vain leiriin lepäämään, ja toivomaan, ettei parittelu onnistunut. Mitä Alfa tästä sanoisi, jos joskus saisi tietää?


// luku 14
// Heppunen?

Vastaus:

"sinää" ---> "sinä", 6 tassua.


-Kuumakalle

Nimi: Heppunen

04.01.2018 09:58
Dmitri // Shine Moon

Olin lauennut tämän sisään, ja astuin pois tämän päältä. "Sinä..." Sweat sanoi ääni täristen. "Niin. Minä." Totesin ivallisesti hymyillen. "Kuulut nyt minulle."
*Enkä minä ole vielä valmis.*
Kävin toisen kerran tämän päälle. Tällä kertaa painoin tämän niin tiukasti maahan, ettei hän pääsisi rimpuilemaan.
Työnsin itseni jälleen sisään, ja aloin työntämään edestakaisin voimakkaasti. Se tuntui mielettömän hyvältä. Tein sitä pitkään. Uskoin, että Sweatistakin tuntui ihan hyvältä, koska me molemmat ähkimme kiihotuksesta ja mielihyvästä. (?)
Lopulta laukesin vielä toisen kerran tämän sisälle, ja astuin pois tämän päältä. En kuitenkaan irroittanut hampaitani tämän niskasta, ja purin tätä kovaa. "Jos kerrot tästä kenellekään, revin sinut kappaleiksi!" Murisin tälle.

//luku 13
//Aloe?

Vastaus:

En huomannut kirjoitusvirheitä, joten 7 tassua.


-Kuumakalle

Nimi: Kuumakalle

03.01.2018 17:57
Daniel // Shine Moon


Tarkkailin jänistä silmiä räpäyttämättä. Tuo yksilö oli ilmeisesti todella iso jänikseksi, joten tuo oli pakko saada metsästettyä. Jänis oli jo pomppinut korkeassa lumikinoksessa lähemmäs pensasta, jossa sitä tarkkailin.
Mielestäni tuo oli jo tarpeeksi lähellä, joten pinkaisin juoksuun tuota kohti, ja iskin hampaani tuon kaulaan,, samalla painaen tuota enemmän kohti maata. Jänis yritti potkiutua otteestani pois, mutta jokaisella rimpuilulla painoin hampaitani syvemmälle tuon kaulaan. Lopulta saalis luovutti, ja hellitin otettani. Jäniksen valkoinen turkki oli joistakin kohdista tummanpunaisen veren peitossa. Tähyilin vielä ympärilleni, näkyisikö jossakin lisää saalista, mutta silmiini ei osunut yhden yhtä elävää olentoa.
Nappasin jäniksen leukojeni väliin, ja lähdin kävelemään syvässä hangessa kohti leiriä.


//Luku 1

Vastaus:

En huomannut virheitä. Saat 7t! ;D

~ Aloe

Nimi: Aloe

03.01.2018 17:08
Beta (Sweat) // Shine Moon


Sweat käveli rauhassa kohti rusakon hajua. Hän ei välittänyt tuliko Dmitri perässä vai ei, koska hän silti tiesi, että tämä oli takana. Hetken päästä joku hyppäsi hänen päälleen.
"Dmitri! Mitä sinä teet?!" Sweat ulvoi ja yritti päästä irti uroksen otteesta, mutta Dmitri otti tukevan otteen hänestä. Sweat ulvoi ja yritti kiemurrella pois, mutta ei onnistunustunut. Sweat päätti kierähtää selälleen ja litistää uros alleen, mutta oli jo liian myöhäistä; Dmitri oli jo paritellut tämän kanssa ja päästi irti. Sweat oli todella järkyttynyt, eikä saanut ulvahdustakaan suustaan. Hän katsoi Dmitriä silmiin.
"Mitä tuo tarkoitti?" hän sanoi vihdoin hiljaa. Sweat ei ollut valmis moiseen raiskaukseen, ja oli todella järkyttynyt. *Miten Dmitri voisi tehdä tuollaista?*, hän ajatteli. Uros ei ilmeisesti halunnut odottaa Sweatin päätöstä. Sweat ei vieläkään tajunnut äskeistä tilannetta, eikä uskonut, että äskeinen parittelu oli totta. Sitten hän tuli järkiinsä.
"Sinä... ", hän aloitti katsoen edelleen Dmitrin silmiin. Hän ei saanut muuta sanotuksi.


// luku 12
// Heppunen? Muutki voi jatkaa halutessa

Vastaus:

"Onnistunustunut" ---> "onnistunut". 6 tassua.


-Kuumakalle

©2018 Täysikuu - suntuubi.com